Black Friday 2021

Nu går det snart løs igen, nemlig fredag 26. november, hvor dørene slår op til masser af tilbud og kampagner, hvor du kan spare på alt fra legetøj til undertøj og elektronik. Og mange tyvstarter endda, så hold øje med siden her, hvor vi løbende udgiver Black Friday tilbud, hvor du kan opnå vilde besparelser hos populære danske webshops!

Black Friday er blevet en kæmpe begivenhed og også i år forventes nye rekorder at blive lavet!

Den gode nyhed for dig, er at flere og flere butikker er hoppet med på bølgen, og flere og flere kæmper indædt om din opmærksomhed, hvilket i sidste ende giver dig muligheden for at købe gaver eller ting til dig selv til exceptionel lave priser.

Her på Spendless Black Friday 2021 side samler vi løbende vores partneres gode tilbud og kampagner, så du kan skabe dig et hurtigt overblik over aktuelle rabatter. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet eller find os på instagram (@spendless_dk), hvor vi også skilter med gode rabatter og rabatkoder.

Aktuelle Black Friday tilbud – listen opdateres løbende

Hvornår offentliggør butikkerne deres tilbud?

De fleste webshops og butikker frigiver først på selve dagen. Men en del er som nævnt begyndt at tyvstarte, og starter en såkaldt “Black Week", hvor de starter tilbud op allerede om mandagen.

Brug Black Friday til julegaveindkøb

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdag i november. Amerikanerne har altid betragtet som startskuddet til julehandlen, og har i en del år i Danmark efterhånden udviklet sig til at være årets største shoppedag.

Da der på Black Friday – og faktisk ofte os i flere dage op til – kan opnås store besparelser på attraktive produkter, så bruger mange dagen til at spare penge på indkøb af julegaverne, ved at være ude i god tid.

Blandt webshops her på Spendless kan du også spare mange penge på selve dagen og i dagene op til. Så gå ikke glip af nogle gode indkøb til dig selv eller familien, eller til julegaverne.

Hjerteforeningens logo Ungdommens Røde Kors logo Vi støtter Dansk Folkehjælp