6 inspirerende ideer til din ​Fars dags gave

Fars dag 2021 – hvornår?

Dagen falder – ligesom den gør det hvert år – på Grundlovsdag den 5. juni. Og der findes med sikkerhed ingen far, der ikke mener, at det selvfølgelig er helt naturligt, at denne dag er en helligdag. For hvis ikke Fars dag er en helligdag, så står verden da ikke længere!

Nogle vil måske pointere, om ikke det havde været bedre, hvis datoen for Mors dag altid var den samme, da det ville gøre det nemmere for de mange fædre derude at huske dagen. Ikke at fædrene har brug en nem måde at huske Mors dag på, bevares…

I denne artikel vil vi give dig nogle gode ideer til, hvad du kan give i Fars dag gave. Se nedenfor. Linksene viser dig også, om du kan spare penge på gaverne.

Billede af far og datter

6 ​Fars dag gave ideer​, du ikke går galt i byen med

Sådan en ​Fars dags gave​ køber jo ikke sig selv, men hvor havde det dog været skønt, hvis den gjorde, for der findes ikke mange ting i verden, der er sværere end at købe en ​gave til Fars dag​ – eller bare generelt at købe gaver til fædre.

Her får du 6 ​ideer til Fars dag ​gaven, som du ikke går helt galt i byen med – i hvert fald ikke hvis du ved bare lidt om, hvad din far går op i og kan lide. Med disse 6 gaveideer i baghånden bliver det forhåbentligt nemmere at finde den helt rigtige ​Fars dags gave​ til netop din Far.

1. Skæg- og hudpleje til den velsoignerede far

Hvis du har en Far, der går op i at pleje sit skæg, eller en Mor, der gerne vil se sin mand glatbarberet, kan du på ​KOTO.dk og ​Proshave.dk​ finde professionelt barbergrej samt lækre skæg- og hudplejeprodukter til den moderne Far, der er mand nok til at indrømme, at han går op i sit udseende.

2. Gør din Far ekstra stilet med slips eller andre accessories fra AN IVY

Hvis du har set Løvens Hule på DR1, har du sikkert også hørt om AN IVY, der har udmærket sig ved at sælge kvalitetsslips i flotte designs til budgetvenlige priser. Men det er ikke kun slips, du finder på An-ivy.dk​ – her kan du også finde ​Fars dag​ gaver såsom skjorter eller andre accessories i form slipsenåle, butterflies, m.m., der alt sammen sikrer, at den gamle bliver klædt godt på.

3. Bring legebarnet frem i din Far med et Smart Home-produkt

På ​Smarthjem.nu​ kan du købe intelligente Smart Home-løsninger til hjemmet, for eksempel WiFi-stikkontakter og -lyspærer, der kan kontrolleres via mobilen. 

Hvis din Far bare er det mindste interesseret i teknologi og gadgets, vil du med et Smart Home-produkt som ​Fars dags gave​ med sikkerhed få lov til at opleve, hvordan det indre legebarn i din Far kommer frem, når han kan få lov til at nørde, eksperimentere og optimere inden for hjemmets fire vægge.

4. Til Faren med de store og grimme højtalere

Billede af spekulerende kvindeHvorfor er det, at mænd altid synes at have en forkærlighed for højtalere, der er store og grimme? Man skulle tro, at de var overbevist om, at god lyd kun er mulig, hvis den transmitteres gennem en halvanden meter høj og halv meter bred højtaler med 12” bas og diskanthorn. 

Måske du har held med at overbevise din far om, at man godt kan få stor lyd ud af små højtalere. Du kan i hvert fald gøre et ihærdigt og ærligt forsøg! På SACKit.dk​ kan du nemlig finde smarte Bluetooth- og WiFi-højtalere, der spiller godt, selvom de ikke fylder hele bagagerummet i en VW Golf GTI.

Og desuden er de dekorative i et ethvert rum.

5. Opgradér din Fars garderobe med basic modetøj

Hvis der er noget, mænd sjældent køber til sig selv, så er det tøj. Og når de gør det, er det typisk enten fordi, de ikke har mere rent tøj, eller fordi, det tøj de har, er blevet brugt så meget i årevis, at de trods alt selv er nået til et punkt, hvor de tænker, det bør udskiftes.

Hvis du kan kende din Far i det her, bør du overveje at hjælpe ham med at opdatere sin garderobe, for eksempel ved at forære ham en ​Fars dags gave​ fra ​TeeShoppen.dk​, hvor du kan købe basic modetøj til den stilsikre og kvalitetsbevidste herre.

Her finder du smarte og komfortable skjorter og t-shirts, samt de meget populære performance pants, som enhver mand vil sætte pris på at gå i.

6. Den uopfindsomme ​Fars dag gave​: sokker

Ja, det er rigtigt. Du blev lovet 6 inspirerende ​Fars dag gave ideer​. Og her står vi så og skal til at overbevise dig om, at sokker er en god ​Fars dags gave​… Er sokker ikke det, man køber, når man ikke ved, hvad man ellers skal give i gave?

Det kan godt være, sokker ikke er den mest sexede gave – hands down, det indrømmer vi gerne – men det gør det ikke til en mindre brugbar gave. Og der er jo også en grund til, vi altid køber sokker, når vi ikke ved, hvad vi ellers skal købe, for sokker kan man nemlig altid bruge!

Det er altså ingen skam i at forære din Far et par sokker eller to i ​Fars dag gave​, og på SokkePosten.dk​ finder du nok Danmarks største udvalg af sokker samlet på ét sted.

Seneste bestilling

Fars Dag falder Grundlovsdag fredag 5. juni. For at være sikker på, at pakken kan nå at komme frem, skal du senest bestille tirsdag 2. juni – men tjek butikkens leveringstid for en sikkerhedsskyld.

KOTO logo

Proshave logo

SACKit logo

AN IVY logo

Smarthjem logo

Sokkeposten logo

Teeshoppen logo

Hjerteforeningens logo Ungdommens Røde Kors logo Vi støtter Dansk Folkehjælp