10 personlige idéer til mors dags gave 2021

Har mors dag for vane at snige sig ind på dig hvert år? Efter alt hvad din mor har gjort for dig (hun har trods alt givet dig livet), fortjener hun mere end blot endnu en buket blomster på mors dag. 

At finde den perfekte mors dag gave 2021 kan være vanskelig. Hvordan kan du fortælle din mor, hvor meget hun betyder for dig uden at tømme din bankkonto?

Du kan naturligvis give dig i kast med at lave en gave selv. Men nogle af os har bare hverken tid eller evnen til at klippe og klistre en kollage fyldt med gode minder. Vil du ikke give din mor blomster eller lave en gave selv, skal du ikke bekymre dig.

Der findes masser af fantastiske mors dags gaver, som din mor vil elske. Da ingen sætter pris på det mere end din mor, er alle vores gaveidéer personaliserede eller på anden vis fyldt med betænksomhed.

Og hvis du har en kæreste, kone eller bedstemor, du skal forkæle, er mange af disse gaver også lige noget for den anden kvinde i dit liv.

Mor og datter

Hvornår er det mors dag?

Mors dag er en dag, der fejres mange steder i verden. Selvom det ikke er på den samme dato som i Danmark, går dagen ud på det samme. Nemlig at vise sin mor hvor meget hun betyder for en.

I Danmark falder mors dag altid på den anden søndag i maj. Mors dag 2021 er den 9. maj. Det vigtigste, du skal huske på, er derfor, at du hvert år skal have din mors dags gave klar omkring den 1. maj. Så slipper du for stress og jag.

Mors dag gaveidéer

At en mor allerede har alt, betyder ikke nødvendigvis, at det er sandheden. Mødre har mange ting, men ofte har de glemt sig selv lidt, så tingene er ikke altid opdaterede. Næste gang du snakker med eller besøger din mor, er det en fordel at lægge mærke til, om der er noget, hun nævner eller noget, du selv kan se, at hun har hårdt brug for.

Vi ved alle sammen, at det kan være svært at finde en betydningsfuld gave til mors dag, som vil være et sikkert hit. Her kommer vi dig til undsætning med et godt udvalg af geniale idéer til mors dag, som du kan sætte dit eget personlige præg på.

Gaveideerne linker direkte til produkterne – nederst under hver gaveide finder du link til aktuelle rabatkoder og tilbud fra de pågældende butikker. 

Gaveidé 1

Elsker din mor at holde middagsselskaber for familie og venner, men trænger borddækningen til en opdatering, er robust stentøj f.eks. skåle og glas fra Christian Bitz eller nogle flotte glas fra Lyngby Glas et oplagt valg. Herved kan din mor byde gæster velkommen med et sofistikeret og veldækket bord.

Bitz rabatkode og tilbud

Lyngby glas rabatkode og tilbud

Gaveidé 2

Består din mors pynteting kun af de ting, du har lavet i skoletiden? Så giv hende en figur fra Kay Bojesen, som ikke kun fylder hjemmet med hygge, men også viser, at din mor har forstand på indretning. Uanset om din mor er vild med dyr, jul eller andre figurer finder du noget til enhver smag.

Kitchentime rabatkode og tilbud

Gaveidé 3

Her er fotocollagen til dig, der mener, at det er for tidskrævende et projekt selv at lave en bog eller ramme fyldt med minder. Med en personlig fotocollage til en billedramme kan du nemt og hurtigt fremkalde de bedste minder med din mor. Det foregår via en app eller din computer.

Beeld rabatkode og tilbud

Gaveidé 4

Selvom skønhed kommer indefra, har de fleste mødre brug for lidt hjælp til at holde en fin glød. Giv derfor din mor skønhedsprodukter fra Lookfantastic, der efterlader hendes hud blød og frisk.

Det kan for eksempel være anti-ageing hudpleje fra Zelens, Estée Lauder eller Elizabeth Arden, som reducerer tegn på aldring ved at udglatte de fine linjer i ansigtet.

Lookfantastic rabatkode og tilbud

Gaveidé 5

Hvis din mor har alt, er en dagligdagsting altid kærkommen. Ved du, at din mor bruger et bestemt mærke inden for hårpleje, så køb hendes favoritmærke eller overrask hende med noget nyt.

Du finder en lang række velegnede hårplejeprodukter fra mærker såsom Redken, Moroccanoil og Kérastase hos Nicehair.

Nicehair rabatkode og tilbud

Gaveidé 6

Har din mor brug for at passe bedre på hendes negle og hænder, er anti-ageing produkter fra Nicehands til dette en rigtig god idé. Det kan gøre, at hun kommer i gang med at pleje både negle og hænder, så hun bliver stolt af at vise dem frem. Supplér eventuelt med en ny flot neglelak i hendes favoritfarve.

Nicehands rabatkode og tilbud

Gaveidé 7

Din mor kan ikke komme udenom, at hun bliver ældre for hvert år, der går. Måske er du også skyld i, at hun har begyndende rynker fra alle de år, hvor hun har bekymret sig om dig? En Jade Skin Roller er et simpelt værktøj, der øger blodcirkulation og reducerer rynker ved hjælp fra ansigtsmassage. Selvom alle skal have lov til at ældes, som de gør, er det en fantastisk gaveidé til en mor, der elsker at tage hånd om sig selv.

Jade Skin Care rabatkode og tilbud

Gaveidé 8

Hvis din mor værdsætter forkælelse, men aldrig har tid til at besøge en spa, er skønhedsprodukter en betænksom gave. Går hun ovenikøbet op i økologi og naturlige produkter, kan du give hende den perfekte gave med 100 % rene, økologiske og naturlige olier fra Ecooking. På den måde kan hun holde en wellness-aften i komfortable rammer i sit eget hjem.

Helseriet rabatkode og tilbud

Gaveidé 9

Måske får du ikke ringet eller besøgt din mor så tit, som du gerne ville? Vis hvor meget du værdsætter hende ved at købe en sød halskæde, du selv har valgt hos Bidou. Smykket kan hun bære dagligt og på den måde føle, at du er med hende overalt.

Bidou rabatkode og tilbud

Gaveidé 10

Uanset om din mor skal på arbejde, til fest eller ud at handle, vil hun føle sig elegant og godt tilpas i en ny og smuk tunika fra Bon’A Parte. Du finder forskellige tunikaer, så du kan vælge lige præcis den, der matcher din mors stil.

BON’A Parte rabatkode og tilbud

Seneste bestilling

Mors Dag falder søndag 10. maj. Hver i god tid og bestil fx 1. maj. Husk at tjekke butikkens leveringstid for en sikkerheds skyld.

Bitz logo

Lyngby Glas logo

Beeld logo

lookfantastic logo

Nicehair logo

Nicehands logo

Jade Skin Care logo

Helseriet logo

Bidou logo

Bon'a parte logo

Hjerteforeningens logo Ungdommens Røde Kors logo Vi støtter Dansk Folkehjælp