Julen nærmer sig med hastige skridt, og heldigvis for det, for hvem elsker ikke den hyggelige periode?

Julepynten findes frem og hænges op, julemusik med Chris Rea’ Driving home for Christmas toner ud af radioen, og langsomt men sikkert fyldes man med forventningens glæde til denne hyggelige højtid med de nærmeste.

Har du børn, eller vil du blot glæde din kæreste, så kan du overveje at lave adventsgaver eller købe en pakkekalender.

Hvert år kommer der nye og gode ideer til netop pakkekalendre eller adventskalendre for enhver smag, som gør det lidt nemmere at være den, som skal give.

Spendless giver her 5 bud på nemme pakkekalender gaver, som med garanti vil glæde modtageren, og som ikke kræver den store planlægning og organisation.

Adventskalender til ham

Raunsborg har lavet en adventskalender, med 4 gaver med lækre hudplejeprodukter, til ham, der ønsker at pleje sin hud.

Køb Raunsborgs MAN adventskalender

Adventskalender til hende

Hudpleje adventskalenderen fås også til kvinder, hvor du får 4 skønne produkter, som plejer huden med fugt, elasticitet og opstrammethed.

Køb Raunsborgs WOMAN adventskalender

24 lågers Julekalender for enhver smag – et sikkert hit!

Hos Coolshop finder du den udsøgte julekalender fra Lakrids By Johan Bülow. Julekalender 2019 er blevet endnu flottere i år med en lækre lakrids oplevelser til hele december måned.

Forkæl dine nærmeste med årets lækreste julekalender for smagsløgene, som helt sikkert vinder sikre points hos modtageren!

Lakrids By Johan Bülow - Julekalender 24 - 2019

Køb Lakrids By Johan Bülow julekalender 2019 her

Julekalender for kaffeelskere med 25 låger

Hvis din kæreste, mand eller kone elsker kaffe, så kan du hos Coolshop finde en fantastisk julekalender, som indeholder 24 kaffebreve samt 1 nytår special edition. Vi har selv hjemkøbt den og glæder os til at smage den så snart kalenderlyset tændes 1. december! 🙂

Julekalenderen består af 25 luksusbreve, hvor hvert brev kan bruges til 2 kopper kaffe, så du kan nyde en ny smag hver dag med en du holder af.

Growers Cups kaffen er håndristet på eget mikroristeri.

Se Growers Cup Kaffe Julekalender 2019 her

Billige og nemme Pakkekalendergaver til børn

Hvis der er noget børn elsker i julen, så er det gå hen til julesokken og se om nissen har været med en overraskelse! Hos Børn i Balance finder du mange inspirerende ideer til gode gaver til børn, som ikke koster særlig meget.

Du finder gaver til piger og drenge fra 5,- pr. styk og op efter, du har sågar mulighed for at få pakkekalenderen pakket ind for en mindre pris.

Gå til deres oversigt over kalendergaver her

HUSK at få 6% rabatkode til BørniBalance inden du køber